La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva с първо ревю

La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva с първо ревю

  Новият български бранд за бутикови и авторски облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva дебютира на най-значимото събитие за мода в България, „Златна игла“ 2021.

  Бизнес дамата Мила Захариева получи специална покана от доайена на Академията за мода, проф. Любомир Стойков и представи пред изисканата публика на церемонията по връчването на модните награди, втората си колекция облекла. От пръв поглед те внушават на дамите усещане за несравним лукс и ексклузивно отношение към тях самите във всяка част от деня. Елегантната линия е подходяща както за ежедневния работен делник, така и за шикозно парти в подходящата комбинация с обувки и аксесоари. Всяка дреха е направена от  селективни платове като супер сатен, вълна и кадифе, а довършителните детайли като обкантвания, колани, маншети, етикети и подплати са изпипани с максимално внимание и висококачествени материали. Допълнително внушението за уникалност на колекцията идва от авторските принтове, които се изпълняват в идентичен десен за различните материи и еклектичната им комбинация носи  неподправено чувство за ексклузивност и шик. 

  Късата бутикова колекция включва  15 модела костюми тип кимоно, елегантни палта и стилни бомбъри. Всеки от моделите може да бъде допълнен с подходящ шал със същия авторски принт, но от различна материя.

  Лице на колекцията е Девора Димитрова, а специално участие в нейното представяне на „Златна игла“ 2021 беше актрисата Саня Борисова, която след края на ревюто изведе под аплодисментите на публиката дизайнерката и бизнес дама Мила Захариева.

 

  Философията на La Cara Mi Exclusive е изградена върху усещането за ексклузивност и премиум отношение, което трябва да имаме към нас самите, а адаптивността на стилните, удобни и комфортни модели е едно от силните послания и отличителна черта на бранда.

  Първата колекция на лейбъла - Home Edition, която беше лансирана през пролетта,  набляга на мултифункционалността на дрехите. Включва модели домашно-ежедневни облекла от нежно обгръщащи те уютни материи и изпипани до съвършенство довършителни детайли, запазен знак на марката La Cara Mi.  Посланието на колекцията е насочено към всяка държаща на себе си Лейди - да се чувства, специална, глезена и ексклузивна не само навън, но и в  най-личното й и съкровено пространство в живота й – уюта на дома. Същевременно кройките, материите и довършителните детайли позволяват дамите се чувстват с тях достатъчно уверени да излязат с тях и навън, разбира се в подходящата комбинация с аксесоари.

 

  Можете да откриете двете колекции La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva в онлайн магазина на бранда www.lacarami.com.

La Cara Mi EXCLUSIVE с участие в 28-мото издание на ревю-спектакъла Затна игла 2022г.

прочети още

Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE” и неговата дизайнерка, бизнес дамата г-жа Мила Захариева, представи бутиковите си и уникатни модели от колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция..

прочети още

Бизнесдамата и президент на Business Lady Club Exclusive заложи на спортно-елегантните облекла. Актуалните предложения на Мила Захариева бяха представени по време на виртуална пресконференция.

прочети още