СТАРТИРА МОДНИЯТ БРАНД LA CARA MI EXCLUSIVE BY MILA ZAHARIEVA

СТАРТИРА МОДНИЯТ БРАНД LA CARA MI EXCLUSIVE BY MILA ZAHARIEVA

Новият бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva представи своята премиерна колекция по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. Присъстваха десетки журналисти, бизнесдами и ценители на модата. Водещ на дигиталното събитие с модна и лайфстайл презентация беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, който изтъкна: „Премиерната авторска колекция на Мила Захариева прави силно впечатление със стремежа си да отговори на изключително актуалните потребности за адекватна визуална култура на съвременната жена. Посланията на новия моден бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva са родени от неумолимите изисквания към стила по време на пандемия - функционалност, удобство и комфорт в комбинация с елегантност и красота. Убеден съм, че това е и една от най-сериозните перспективи в днешния моден дизайн, която не може да се заобиколи, пренебрегне или омаловажи. Желая пълен успех на Мила Захариева и "На добър час!" на новия й бранд.".

Актуалните предложения на новата марка La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva бяха представени с мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на фотографа Дилян Марков. Самата Мила Захариева също сподели какви са акцентите в премиерната й колекцията, като детайлно разгледа материите, цветовете и обемите, на които е заложила в 30-те премиерни аутфита. Специално за виртуалната пресконференция актрисата и певица Марина Кискинова и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, които бяха първите участвали във фотосесия на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva, споделиха своите впечатления от новите предложения на бранда.

„Това, което ми направи най-голямо впечатление в дрехите са платовете. Знам колко е трудно да се намерят хубави материи особено в България – не съм виждала такива досега. Толкова качествени тъкани не могат да бъдат открити в магазините и това е нещото, което изключително много отличава марката на Мила Захариева от всички останали на пазара.“, коментира Марина Кискинова. Относно концепцията на колекцията тя подчерта: „Това е стилът, от който жените имат нужда в този момент. Тази идея наистина е нещо, от което светът има нужда в момента. Аз лично имам необходимост от точно такива дрехи, защото често докато съм вкъщи ми се налага да изляза за малко и пак да се прибера, за да работя. Така че ми трябват дрехи, които да са еднакво подходящи – елегантни и същевременно комфортни, както за домашни условия, така и за градски.“ Топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева се присъедини към тези твърдения и описа колекцията като „съчетание между комфорт и елегантност“. Тя обърна специално внимание на дребните детайли в дрехите, които обаче ги правят толкова специални.

Мила Захариева сподели, че вдъхновение за създаването на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva е почерпила от необичайната ситуация, в която се намираме по време на пандемия. По-дългият ни престой вкъщи, промяната в начина ни на общуване, все по-честите срещи в онлайн среда вдъхновяват идеята за комфорт в облеклото в хоум офис среда, но и елегантност, с цел да се доближим повече до нормалното си всекидневие. Премиерните предложения на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva включват спортни екипи, които обаче са в по-елегантен стил. Те са създадени от набук, кадифе, сатен и др., характерни за по-официални и изискани линии облекла, отколкото за спортни. Един от основните акценти в аутфитите е брюкселската дантела. Характерни за колекцията са и принтове, златните кантове и пайетите. Важен момент за дизайнерката са перфектно изпипаните детайли по дрехите с марка La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva. Етикетите в колекцията са направени със специално отношение и са извезани с бродерия от ламе.

Прави впечатление разнообразието на обемите в колекцията. Сетовете включват дълги и къси панталони с различни силуети и топове, както по-вталени, така и по-свободни кройки. Брандът предлага облекла с презрамки, широки ръкави, паднали рамена, както и универсални домашни рокли, които могат да се носят и извън дома. Многообразие има и при цветовете. Присъства черният десен, съчетан със златни и сребърни акценти, както и десени в нежно розово и светло синьо, гарнирани с пайети за разкош. Също и цветове като тюркоазено зелено, бургун,  жълто и бяло, гравирано с цветни елементи.

Мила Захариева констатира, че обединяващото в облеклата в премиерната й колекцията е усещането за комфорт и в същото време излъчване за елегантност. Създателката на бранда обясни, че в превод “La Cara Mi EXCLUSIVE” означава „Скъпата аз ИЗКЛЮЧИТЕЛНА“, и именно това усещане се стреми да подари на притежателите на нейните произведения. По време на виртуалната пресконференция г-жа Мила Захариева изненада присъстващите и с новината за лимитирана серия луксозни подаръчни кутии, създадени специално за стартирането на бранда. Тя сподели също, че новата колекция на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva вече е достъпна онлайн на: www.lacarami.com, както и в соц. мрежи Facebook и Instagram: https://www.facebook.com/Lacaramiexclusive и https://www.instagram.com/lacaramiexclusive/

 

Видео от пресконференцията: https://www.youtube.com/watch?v=_jLKvx5kyCM

La Cara Mi EXCLUSIVE с участие в 28-мото издание на ревю-спектакъла Затна игла 2022г.

прочети още

Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE” и неговата дизайнерка, бизнес дамата г-жа Мила Захариева, представи бутиковите си и уникатни модели от колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция..

прочети още

Новият български бранд за бутикови и авторски облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva дебютира на най-значимото събитие за мода в България, „Златна игла“ 2021.

прочети още