La Cara Mi Eхclusive & Златна игла 2022

La Cara Mi Eхclusive & Златна игла 2022

На 16.11.2022 година бяха връчени наградите „Златна игла“ за 2022 година.
На изискана и бляскава церемония в хотел Рамада, гр. София, за 28-ма година Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков заедно с г-жа Мила Захариева, дизайнер на модния бранд La Cara Mi ENCLUSIVE и създател на International Fashion Connection, връчиха награда Златна игла в категория "Моден фотограф" на авторитетния фотограф Делян Марков. 

На най-значимото събитие за мода в България La Cara Mi EXCLUSIVE презентира подбрани аутфити. Представените модели които бяха изложени са изработени от висококачествени материи, авторско десенирани, подчертаващи уникалността на бранда La Cara Mi EXCLUSIVE.

Доказателство за вниманието, което г-жа Мила Захариева отделя за съдаването на колекциите са представения костюм, изработен от авторски десениран плат от Супер сатен и показаната връхна дреха тип Бомбър от вълнен плат в същия десен. Комбинаията на аутфита с комфортен панталон от кадифе несъмнено спечели сърцата на всички посетители и участници на ревю-спектакъла Златна игла.

Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE” и неговата дизайнерка, бизнес дамата г-жа Мила Захариева, представи бутиковите си и уникатни модели от колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция..

прочети още

Новият български бранд за бутикови и авторски облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva дебютира на най-значимото събитие за мода в България, „Златна игла“ 2021.

прочети още

Бизнесдамата и президент на Business Lady Club Exclusive заложи на спортно-елегантните облекла. Актуалните предложения на Мила Захариева бяха представени по време на виртуална пресконференция.

прочети още