В подкрепа на Веси!

В подкрепа на Веси!

НЕКА ВЪРНЕМ НАДЕЖДАТА, ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!


Усмихнатата и лъчезарна, пълна с енергия, Веселка Крачунова - адвокат, моден дизайнер, създател и президент на International Business Lady Club Greece, наш добър приятел! Веси се бори в клиника в Турция с най-лошата и коварна болест - рак. До този момент нейното семейство е успявало да поеме разходите за лечението й, но сега те имат нужда от нас.

 

Само сплотени и заедно ще можем да наберем нужните средства за да може Веси отново да прегърне детето си и да пребори коварната болест. Всяко дете заслужава да расте до своята майка и нека подкрепиме този шанс за малкия Денис, само на 6 годинки.

 

Сметка за даряване е на името на нейната майка:
BG95CECB979040G2750000
Цеца Петкова Минкова

 

La Cara Mi EXCLUSIVE ще дари 10% от продажбите на електронния си магазин

  www.lacarami.com

 

Включете се и Вие! Всяко дарение е ценно!

La Cara Mi EXCLUSIVE с участие в 28-мото издание на ревю-спектакъла Затна игла 2022г.

прочети още

Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE” и неговата дизайнерка, бизнес дамата г-жа Мила Захариева, представи бутиковите си и уникатни модели от колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция..

прочети още

Новият български бранд за бутикови и авторски облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva дебютира на най-значимото събитие за мода в България, „Златна игла“ 2021.

прочети още

Бизнесдамата и президент на Business Lady Club Exclusive заложи на спортно-елегантните облекла. Актуалните предложения на Мила Захариева бяха представени по време на виртуална пресконференция.

прочети още