сп. Banker Special

БИЗНЕС ДАМАТА МИЛА ЗАХАРИЕВА СЪС СТИЛНА МОДНА КОЛЕКЦИЯ


Г-жа Мила Захариева, която в началото на годината превърна хобито си в бизнес, показа как един бранд може да бъде създаден и развиван в условията на световната пандемична обстановка. Марката стартира с електронен магазин www.lacarami.com.

След като лансира своя авторски моден бранд "La Cara Mi EXCLUSIVE", в средата на ноември Мила Захариева представи новите си редложения от колекция New Edition. Мисълта, усещането и желанието на авторката е да създаде удобни и красиви домашни дрехи, с които да ни се прииска да излезем навън, за да ги покажем. Интересният тренд, който г-жа Захариева налага от самото начало, е да пренесе философията "красиви у дома и навън". Подплатата от естествена материя на моделите тип пижама ги превръща в комфортни елегантни костюми тип кимоно, които лесно се поддържат.

Колекцията включва изключителни модели, изработени от висококачествени платове с авторски десени, специално адресирани към дамите, които искат да се отличават. Сред тях са костюми тип кимоно, рокли, панталони, а елегантните палта впечатляват с ексклузивни дизайнерски десенирани подплати. Стилните бомбъри с красиво изпълнени детайли са специалното предложение на авторката за предстоящите студени дни. Всеки от моделите може да бъде допълнен с подходящ шал със същия авторски принт, но от различна материя, което превръща финалния аутфит във впечатляваща симбиоза от хармонично преливащи се десени и материи.

Сред акцентите на колекцията "New Edition" са аксесоарите и артистичните кантове. Особено оригинални са луксозните кадифени шалове, изпълнени в индивидуален авторски десен. Това ги превръща в перфектно допълнение към аутфитите на "La Cara Mi Exclusive" и подходящ подарък за специални дами и за лични поводи.

Изключителен акцент на колекцията са авторските десени върху различните материи - еко кашмир, кадифе, сатен. За да покаже специалното си отношение към дрехите, дизайнерката е използвала десенираните материи от костюмите, като подплата във връхните дрехи. Водещо убеждение при производството на моделите на La Cara Mi Exclusive" by Mila Zaharieva e, че за да бъде успешен един моден бранд, всяка една класна дреха трябва да бъде изработена качествено и красиво не само отвън, но и отвътре.

Концепцията на дизайнерката за развитие на бранда е да накарат жената да се чувства ексклузивна чрез уникалните, бутикови модели в колекцията. "Идеята на бранда е да бъдем разнообразни във визиите на дрехите "La Cara Mi Exclusive", в малки количества серийно производство, но с голямо отношение към детайлите и изработката като качество. Държа на авторските етикети, в които логото е изработено със златна или сребърна бродерия върху кадифена основа. Акцент в сегашната колекция е и обкантването в лилаво във вътрешната част на облеклата. Тъй като ценим високо лоялността и доверието на нашите клиенти, към всяка направена поръчка добавяме специален комплимент. Става дума за приятна изненада, която да зарадва дамите, когато отворят своята покупка от онлайн магазина ни. Това е израз на моето специално отношение към дамите, които харесват модния ми бранд"- сподели Мила Захариева- създател на бранда La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva". 

Професор Любомир Стойков, председател на Академията за мода, коментира събитието с думите: "Тези произведения много добре илюстрират съвременните търсения на представителите на българската модна иңдустрия. Чудесно е, че нашите модни творци имат творчески заряд и се стремят да намерят най-доброто решение за елегантна и функционална мода, което е толкова важно в сложните пандемични условия".

https://special.bg/