Ladyzone

Вижте първата колекция на новия български бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva

Мила Захариева сподели, че е почерпила вдъхновение от необичайната ситуация, в която се намираме по време на пандемия
 

Новият бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva представи своята премиерна колекция по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“.

Актуалните предложения на новата марка La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva бяха представени с мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на фотографа Дилян Марков. Самата Мила Захариева също сподели какви са акцентите в премиерната й колекцията, като детайлно разгледа материите, цветовете и обемите, на които е заложила в 30-те премиерни аутфита. Специално за виртуалната пресконференция актрисата и певица Марина Кискинова и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, които бяха първите участвали във фотосесия на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva, споделиха своите впечатления от новите предложения на бранда.

Мила Захариева сподели, че вдъхновение за създаването на колекцията е почерпила от необичайната ситуация, в която се намираме по време на пандемия. По-дългият ни престой вкъщи, промяната в начина ни на общуване, все по-честите срещи в онлайн среда вдъхновяват идеята за комфорт в облеклото в хоум офис среда, но и елегантност, с цел да се доближим повече до нормалното си всекидневие.
 
Колекцията включва спортни екипи, които обаче са в по-елегантен стил. Те са създадени от набук, кадифе, сатен и др., характерни за по-официални и изискани линии облекла, отколкото за спортни. Един от основните акценти в аутфитите е брюкселската дантела. Характерни за колекцията са и принтове, златните кантове и пайетите. Етикетите в колекцията са направени със специално отношение и са извезани с бродерия от ламе.
 
Многообразие има и при цветовете. Присъства черният десен, съчетан със златни и сребърни акценти, както и десени в нежно розово и светло синьо, гарнирани с пайети за разкош. Също и цветове като тюркоазенозелено, бургун, жълто и бяло, гравирано с цветни елементи.
 
Източник: