About us

Създателката на бранда La Cara Mi EXCLUSIVE, г-жа Мила Захариева, провокирана от наложителния престой у дома по време на първия локдаун, на последващата световна пандемия през месец март на 2020 година, показа че дори неволите от принудителното затваряне могат да се превърнат в нещо положително и креативно. Тя превърна хобито си в бизнес и вдъхновяващо доказа как бизнесът може да бъде стартиран и развиван, макар и в новата световна реалност, а именно в немислимата дотогава пандемична обстановка.

Брандът за бутикови облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva стартира с колекция ексклузивни домашни дрехи и електронен магазин. Няколко месеца по-късно по дизайн на Мила Захариева беше лансирана и последваща колекция на бранда, официално представена на Златна игла 2021 г.

Колекцията е от изключителни модели, направени от висококачествени платове с авторски десени, специално насочени към дамите, които искат да се отличават. Елегантните, красиви и комфортни облекла бяха оценени високо, както от дамите побързали да закупят ексклузивните модели, които да ги карат да се чувстват самите те ексклузивни, а и от специалистите на Академията за мода, както и от журито на 27-те награди Златна игла.