• Home »
  • Blog »
  • КОЛЕКЦИЯ “NEW EDITION”: СТИЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МИЛА ЗАХАРИЕВА ЗА МОДЕРНИТЕ ЖЕНИ

КОЛЕКЦИЯ “NEW EDITION”: СТИЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МИЛА ЗАХАРИЕВА ЗА МОДЕРНИТЕ ЖЕНИ

КОЛЕКЦИЯ “NEW EDITION”: СТИЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МИЛА ЗАХАРИЕВА ЗА МОДЕРНИТЕ ЖЕНИ

Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE” и неговата дизайнерка, бизнес дамата г-жа Мила Захариева, представи бутиковите си и уникатни модели от колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на бранда – съчетание от стил и класа, бяха показани със запомняща се мултимедийна презентация, снимки и видео на фотографа Дилян Марков. Първи впечатления за “New Edition” журналистите научиха от лицето на колекцията – Девора Димитрова. Специално за виртуалната пресконференция своето мнение за колекцията споделиха актрисата Саня Борисова, която беше ексклузивен гост в ревюто на Мила Захариева на Златна игла 2021, както и топмоделът Кристина Несторова, която участваше в заснемането на фотосесия на колекцията. 

„Първото нещо, което ми направи впечатление в костюмите “home edition” е, че са удобни и комфортни, а материите не се мачкат, което е изключително практично. Авторският принт придава индивидуалност в градската среда и те прави специална. Аутфитите са стилни, елегантни и модерни“, коментира лицето на колекцията – Девора Димитрова.

„Благодаря за поканата да участвам в тази пресконференция, както и в самото ревю. За мен беше голямо удоволствие. Впечатлена съм от решението на Мила Захариева да създаде дрехи, които са едновременно красиви и комфортни, тъй като сме във времена, в които това е необходимо“, заяви Саня Борисова.

Топмоделът Кристина Несторова сподели с присъстващите на пресконференцията следното: „Искам да поздравя от сърце Мила Захариева и да пожелая успех на бранда й, който е създала с много любов. Тази любов усетих не само, докато участвах във фотосесията, но и всеки път, когато облека неин костюм - чувствам се обичана и много красива. Уважението, което проявява към всички нас, създавайки тази колекция, ме прави щастлива и вярвам, че всяка една дама, която има вече нейно произведение на изкуството в гардероба си, ще го усети.“.

Новите предложения на дизайнерката Мила Захариева са 15 бутикови модела изпълнени от висококачествени платове с авторски десени. Колекцията включва костюми тип Кимоно, елегантни палта с уникални авторски принтирани подплати и стилни бомбъри с красиво изпълнени детайли, рокли и панталони. Всеки от моделите може да бъде допълнен с подходящ шал със същия авторски принт, но от различна материя, което превръща финалния атуфит във впечатляваща симбиоза от хармонично преливащи си десени и материи. Интересния тренд, който налага г-жа Захариева е да пренесе философията „красиви у дома“ и навън. Слагайки една подплата от естествена материя за комфорт, на моделите тип пижама, те се превръщат в удобни и елегантни костюми тип Кимоно, които лесно се поддържат. Специално за студените предстоящи дни “La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva“ предлага ефектни палта и функционални бомбъри.

При изработката на новите аутфити са използвани комфортни и меки вълнени платове, предназначени за палта, кадифе – за изработката на панталони и практични модерни рокли, както и супер сатен за костюмите.

В колекция “New Edition” важни елементи са аксесоарите и артистичните кантове. Шаловете са уникатни с дизайнерски десени. Те блестят със своята оригиналност и са красив аксесоар, перфектно допълнение към аутфитите на “La Cara Mi Exclusive”.

Изключителен акцент на колекцията са авторските десени върху различните материи – върху вълна, кадифе и сатен. За да покаже специалното отношение към дрехите, дизайнерката е използвала десенираните материи от костюмите, като подплата във връхните дрехи.  Водещо  убеждение при производството на моделите, за да бъде успешен един моден бранд е, че трябва една класна дреха да бъде изработена качествено и красиво не само отвън, но и отвътре.

Концепцията на дизайнерката за развитие на бранда е да накарат жената да се чувства ексклузивна, именно чрез уникалните, бутикови модели в колекцията. Да запази своята индивидуалност и да е различна, а не да се слее с останалите чрез масовите серии облекла предлагани у нас: „Идеята на бранда е да бъдем разнообразни във визиите на дрехите “La Cara Mi Exclusive”, в малки количества серийно производство, но с голямо отношение към детайлите и изработката като качество. Държа на авторските етикети, в които логото е изработено със златна или сребърна бродерия върху кадифена основа. В настоящата колекция акцент е също така включеното във вътрешната част на облеклата – обкантване в лилаво.  Още нещо много важно – ценим високо лоялността на нашите клиенти, решили да се доверят на бранда. Към всяка направена поръчка добавяме специален комплимент – подготвили сме приятна изненада, която да зарадва дамите, когато отворят своята поръчка от онлайн магазина ни. Това е израз на моето специално отношение към дамите, които харесват “La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva”, сподели Мила Захариева – създател на бранда “La Cara Mi Exclusive”.

La Cara Mi EXCLUSIVE с участие в 28-мото издание на ревю-спектакъла Затна игла 2022г.

read more

Новият български бранд за бутикови и авторски облекла La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva дебютира на най-значимото събитие за мода в България, „Златна игла“ 2021.

read more

Бизнесдамата и президент на Business Lady Club Exclusive заложи на спортно-елегантните облекла. Актуалните предложения на Мила Захариева бяха представени по време на виртуална пресконференция.

read more